PRIMAVERES ESPECTACULARS - 2ona part

UN ESCENARI PER L'AVENTURA A SOMONTANO








La combinació dels ametllers en flor, oliveres, camps sembrats i vinyes, junt amb les aigües dels rius Alcanadre, Isuala, Vero i Cinca fan del paisatge de Somontano, al nord d'Osca un lloc preciós a la primavera. Les vistes més espectaculars d'aquesta regió es poden admirar al cor del Parc Nacional de la Sierra i als "Cañones de Guara", a on els barrancs són els protagonistes indiscutibles. Esports com la hípica, espeleologia, puenting, vol amb ultralleuger, escalada o descens per els canons ofereix la posibilitat de fondre's activament a l'entorn. Per els qui busquin un pla tranquil es pot optar per la "Ruta del Vino Somontano" que proposa un plantejament turístic en torn al vi i la seva cultura.

A on dormir: per estar en contacte amb la naturalesa, l'Escola-Refugi de Alquezar ( Telf 974318966). També el Gran Hotel Ciudad de Barbastro ( Telf 974308900). http://www.ghbarbastro.com/

A on menjar: a Barbastro, el Restaurant El Placer http://www.restauranteelplacer.com/
una altre opció també potser Flor http://www.restauranteflor.com/

El Parc Cultural del Riu Vero acull un extraordinàri conjunt de jaciments arqueològics amb pintures rupestres declarades per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat a 1998.
No deixeu de provar els espàrrecs blancs naturals o el tirabec, una varietat del pesol però que es menja tot, el gra i la vaina.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PARATGES INSOLITS - PARC NACIONAL PORT PRINCESA A PALAWAN - FILIPINES

Sulawesi ( Illes Celébes)

GAUDEIX DE LES VACANCES