PLATJES SECRETES

Hi ha platjes que son tan maques com recòndites, si us plau no li expliqueu el secret de la seva ubicació a massa gent......


PLATJA S'ALGA (FORMENTERA)
Hi ha qui diu que quan s'arriba a aquesta platja és té la sensació que està al Carib. La realitat és que es tracta de la petita illa de s'Espalmador, parc natural protegit, quasibé unida a Formentera. La platja és kilomètrica. L'illa és privada, però el seu accés ha estat sempre lliure, la platja està protegida per un sucessió de dunes que arriben als 15 metres d'alçada. També hi ha una zona a on es practica el nudisme. Al centre de la illa hi ha una petita zona a on tradicionalment la gent s'empastifa de fang que sembla que tingui propietats beneficioses per a la pell.
El nom de la platja es deu a una alga, la posidònia oceànica, de la zona, molt exuberant i considerada la planta més antiga del món.
No hi ha restaurants a s'Espalmador, però tant a Formentera com a Eivissa s'ha de provar l'especialitats locals, com el "guisat de peix", "peix sec" o el "besqüit".
Per anar-hi s'ha d'agafar un vaixell que realitza el trajecte des de el Port de Formentera fins Illetes i finalment s'arriva a s'Espalmador.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PARATGES INSOLITS - PARC NACIONAL PORT PRINCESA A PALAWAN - FILIPINES

Sulawesi ( Illes Celébes)

GAUDEIX DE LES VACANCES