PRIMAVERES ESPECTACULARS

S'acosta la primavera, la primavera dona vida a escenaris esquitxats per una gran paleta de colors. Et proposo unes escapades per viure una experiència única en paisatges naturals impressionants 

EL RENÉIXER DE LES FLORS A KEUKENHOF 


Es podría dir que la primavera arriba a Europa quan  Keukenhof, a 20 kilometres de Amsterdam, obre les seves portes. Aquest jardí de 32 hectàrees, que va néixer al 1949, hi ha més de 6 milions de plantes de bulb com tulipes, narcisos i jacints, és un paisatge a on on s'intercalen arbres centenaris, llacs, arbustos, plantes perennes i grans extensions de gespa. El visitant pot gaudir dels diferents tipus de jardí: aromàtic, abstracte, multicolor, estil renaixentista, aqüàtic .... El preu és de 14,50 € per persona. Te més de 15 quilòmetres de senders i una exposició permanent d'orquídies. 
Aqui teniu l'enllaç directe al web http://www.keukenhof.nl/

Com anar-hi: Iberia, KLM i
Transavia tenen vols a Amsterdam a partir de 60 €. Contracta una excursió organitzada a la ciutat o una ruta en bicicleta per els camps. 

A on dormir : Hotel Golden Tulip Lisse  Informació: http://www.goldentulip.com
Eden Amsterdam Centre Hotel Informació: http://www.edenamsterdamhotel.com/

Per menjar: si voleu tastar la cuina típica holandesa cal anar a Amsterdam, a les plaçes Leidseplein i Rembrandtplein.

MUNTANYES, VALLS I PLATJES A SAN VICENTE DE LA BARQUERA


Pocs paisatges reflecteixen millor el que és "Cantabria Infinita" com apunta l'eslògan , que el que es contempla des del Puente de la Maza de San Vicente de la Barquera, ubicat al Parc Natural de Oyambre. Al fons el cel blau, sobre ell, formant una perfecta silueta, la serralada dels Picos d'Europa, amb el Naranjo de Bulnes i el seu cim pla com a senyal d'identitat.
El paisatge és particularment bell a la primavera i també és una de les millors èpoques per apreciar l'activitat dels petits vaixells pesquers que han fet de San Vicente uns dels ports de referència del Cantàbric.  A la primavera els cims cantàbrics encara conserven la neu i a les valls i turons apareixen les primeres flors.

A on dormir : Hotel Azul de Galimar  Informació: http://www.hotelazuldegalimar.es/
Hotel Miramar  Informacio: http://www.hotelesmiramar.com/index.htm

Per menjar: San Vicente de la Barquera és un dels llocs a on es menja el millor marisc i peix de Cantabria. Per menjar un bon marisc la millor opció és restaurante Maruja  http://www.restaurantemaruja.es/ . A Boga Boga el plat més interessant és la tripa de tonyina cuinada a l'estil dels calls  

No us perdeu : "La Folía" son unes festes declarades d'Interès Turístic Nacional.  
Per més informació en general visiteu 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PARATGES INSOLITS - PARC NACIONAL PORT PRINCESA A PALAWAN - FILIPINES

Sulawesi ( Illes Celébes)

GAUDEIX DE LES VACANCES